Reference

Od osnutka 1968. godine tvrtka je izvodila radove na svim glavnim cestama u bivšoj Jugoslaviji: Jadranska cesta od Italije preko Rijeke, Zadra, Splita, Dubrovnika, Budve, Podgorice, Skopja do Gevgelije, ceste i autoceste od Bregane preko Zagreba, Karlovca, Slavonskog Broda, Novog Sada, Beograda, Niša do Skopja, zračne luke: Zagreb, Beograd, Podgorica, Skopje, Tivat, Krk, zračne luke i autoceste u Kuvajtu, Iraku i Alžiru.

Od osnutka Republike Hrvatske izvodili smo oznake na kolniku za naručitelje: Hrvatske ceste, Hrvatske autoceste, BINA Istra, Županijske ceste Zagrebačke županije, Cesting-Osijek, Zagrebačke ceste, Grad Zagreb, Pionir, Velika Gorica, Komunalac, Viadukt, Dalekovod, Hidroelektra, Strabag, Switelski, Osijek-koteks, Kaufland Hrvatska

Oznake na kolniku primjenom trajnog materijala – termoplastike smo nakon izvođenja u zračnim lukama i autocestama u Kuvajtu, Iraku i Alžiru, počeli izvoditi u Gradu Zagrebu (60.000 m2), za tvrtku Kaufland na području cijele Hrvatske, u Tunelu Mala Kapela, Tunelu Učka, Veliki Gložac i Tunelu Sozina (Crna Gora), te na rekonstruiranim prometnicama u gradu Zagrebu, kao što su Ljubljanska avenija, Ulica V. Škorpika, Sveučilišna aleja i Ulica Lj. Posavskog, Kvaternikov trg, Zeleni val, Radnička cesta, Miramarska itd. Izveli smo i dio profiliranih oznaka od hladne plastike na djelu Autoceste Rijeka – Zagreb.